За нас - Мисия, визия, екип - BoroBit

За нас

BoroBit Finance

Вашият съюзник във финансовия свят

mission

Нашата мисия

В BoroBit Finance, нашата ключова мисия е да подкрепим нашите сънародници в пътуването към подобряване на тяхното финансово здраве, осигурявайки иновативни и достъпни технологични решения в сферата на личните, семейните и бизнес финансите.
shared-vision

Нашата визия

Нашият поглед е обърнат към бъдеще, в което всеки индивид има пълен контрол и разбиране за своите финанси. Стремим се да разклатим финансовото неравенство, като демократизираме достъпа до инструменти и знания, които да помагат на хората да изграждат своята икономическа стабилност и просперитет.

Екип

Ние сме малка българска ИТ компания с голямо сърце и амбициозни цели. Състоим се от екип от специалисти, които имат за цел да донесат промяна в начина, по който хората възприемат и управляват своите финанси. Събрани около общата визия за подобряване на финансовото благополучие в обществото, нашият тим съчетава в себе си технологична прогресивност и дълбоко разбиране за разнообразните финансови нужди на хората.

Със своето решение, нашата мисия е да станем не просто доставчик на инструменти за управление на финансите, а истински партньор във Вашия финансов път. Вярваме, че заедно можем да изградим устойчиво бъдеще, осигуряващо благосъстояние и сигурност за Вас и вашето семейство.

Нашето мото е “Ръка, която дава, не обеднява”.

Твоето финансово здраве директно в смартфона ти

BoroBit е твоят български партньор в света на финансите, предоставяйки умни решения за управление и контрол директно в твоя смартфон. Нашата платформа е създадена, за да помага на хората да се грижат за своето финансово здраве и да изграждат устойчиво бъдеще. Стани част от промяната и укрепи своите финанси днес с BoroBit!

от App Store

от Play Store