Бизнес иновации - Подобряваме финансовото здраве - BoroBit

Бизнес иновации

BoroBit Finance

Подобряваме финансовото здраве на Вашите клиенти и служители

Обогатете Вашите бизнес решения и услуги, интегрирайки нашите иновативни технологични решения за управление на лични, семейни и бизнес финанси във Вашия бизнес модел и дигитален свят.

Нашите технологични решения и вашият бизнес

sdk

Интеграция чрез SDK

Предоставяме SDK за Android и iOS, което ви позволява да интегрирате нашите решения директно във вашите мобилни приложения, осигурявайки гладко и последователно потребителско изживяване.
api

Интеграция чрез APIs

Предлагаме и APIs, което ви дава възможността да използвате нашите решения по начин, който най-добре отговаря на вашата стратегия и техническа структура.
mobile-development

Персонализирани мобилни приложения

Ние сме на Ваше разположение за създаване на персонализирани мобилни приложения, напълно приспособени към вашия бизнес. Разработваме уникално приложение, което не само носи вашето лого, но и е напълно адаптирано към вашите бизнес нужди и стратегии, предоставяйки на вашите клиенти интегриран достъп до нашите иновативни решения чрез интерфейс, който е в синхрон с вашите ценности и клиентски изживявания.

brand

Динамично брандиране на „BoroBit Finance“

Предлагаме уникална интеграционна възможност, която ви позволява да използвате нашето B2C приложение директно за вашите потребители. След като потребител, свързан с вашата организация, влезе в приложението, то автоматично променя своята визия, като адаптира вашето лого и корпоративни цветове. Тази опция предлага най-бързия и най-лесния начин за интеграция, като в същото време подсилва визуалното присъствие на вашия бранд при всеки потребителски контакт.

За кого e предназначено нашето решение

Осигуряване на финансова автономия и устойчивост за вашите клиенти и служители

Банки

Обогатете вашата мобилна банкова платформа, предоставяйки на клиентите ви усъвършенствани инструменти за управление на личните, семейните и бизнес финанси, включително и опции за мултибанкинг.

Небанкови финансови организации, финансови брокери и други

Разширете вашите услуги, включвайки персонализирани финансови решения и инструменти, с които вашите клиенти могат активно да управляват и оптимизират своите финанси и инвестиции.

Образователни институции

Подгответе вашите студенти за реалността на управлението на техните финанси и инвестиции, предоставяйки им практически инструменти и опит.

Всяка организация, желаеща да подпомогне финансовото благополучие на своите клиенти и служители

Независимо дали сте стартъп, образователна платформа, социална организация или друг бизнес, нашето решение може да допринесе за подобряване на финансовото здраве на вашите потребители и клиенти, като добавя ценност към вашата общност или платформа.

Проблемът, който решаваме

Съюзник в битката за иновации и клиентско удовлетворение в новата ера на Open Banking

Помощ за банките и другите организации да останат конкурентни, предоставяйки иновативни и привлекателни услуги без допълнително натоварване на техните IT отдели.

Ключови ползи

Стойността, която добавяме към вашия бизнес

  • Бърза Интеграция и Инновации: Бързо и ефикасно добавяне на нови услуги без огромни инвестиции и време от вашата страна.
  • Ангажираност на Клиентите: Подобряване на ангажираността и лоялността на клиентите, предлагайки им пълна контрол и управление на техните финанси на едно място.
  • Кръстосана Продажба: Използване на платформата ни за продажба на вашите продукти и услуги директно през приложението.
  • Ценни Данни: Събиране на данни за финансовото поведение на вашите клиенти, подпомагащо ви в създаването на по-добри продукти и услуги.

Случаи на употреба

Реални сценарии, където добавяме стойност

За банките

Поддържайте клиентите си ангажирани и удовлетворени, като им предоставите мощен инструмент за управление на финансите им във всички банки, който същевременно служи и като платформа за продажба на вашите продукти.

За образователни институции

Помогнете на студентите да разберат и практикуват уменията по управление на финансите в безопасна и контролируема среда, като ги подготвите за реалния свят и предизвикателствата, които го съпровождат.

Друг бизнес

Подкрепете вашите клиенти и служители с умни инструменти за подобряване на финансовото здраве, достъпни директно от техните смартфони. Засилете тяхната лоялност и дългосрочните взаимоотношения с вашия бизнес.

Свържи се с нас

BoroBit е твоят български партньор в света на финансите.